Någon har öppnat hemligheternas kammare!!

Jag ser att min käre vän åter öppnat hemligheternas kammare (pure sauna). Faktum är att den legat i ide alldeles för länge. Jag menar, jag hade nästan glömt inloggningsuppgifterna!!

 

Topplistorna fick mig direkt att förstå varför jag gillar Björn så mycket. Nämligen hans extremt besynnerliga smak som i många fall därför blir så extremt bra (i ett försök att utrycka det diplomatiskt). För det första så är Twister är ett verkligt bra val som en av de bästa glasserna. Den har den där syrliga svalkande smaken som man inte bör beskriva just för att den är en känsla. För det andra, så är det en liten besvikelse att björn inte kommit till insikt om Rederiets storhet. Rollfigurerna är kanske de mest stereotypa svenskarna men det är också det som gör serien så speciell. Björn och jag diskuterade igår kväll att Johannes Brost (Jokers) insats i serien är minst lika storartad som Heath Ledgers (Jokerns) i Batman – The Dark Knight och då förstår ni kanske vilken otroligt hög nivå det är på skådespelet. (ironi)

 

Nog om det. Att Björn inte har med Heroes på top 3 bästa serier kan jag i dagsläget verkligen förstå. (Herman du bör inte utrycka dig för då publicerar vi "bilden" från igår som kan få ödesdigra konsekvenser för dig, ditt "liv", din ekonomi och samhällets logistik). Vad som hänt med Heroes går endast att beskriva med ett så kallat västgötaklimax. Det finns inte längre någon struktur och sekvenserna känns alldeles för impulsiva, vart tog själen i serien vägen? Ja, den dog när manusförfattarna fick för sig att en miljon per avsnitt var för lite och gick ut i strejk. Den sköna känslan jag tidigare fick, varje gång jag skulle sätta igång ett Heroesavsnitt är nu som bortblåst. Det är kafkalikt.  

 

När pure sauna ändå behandlar public service och dess bihang måste jag kort, hylla serien Dexter och alla tre säsonger som jag just sett klart. Vilket episkt avslut på serien när Dexter dansar med sin fästmö på deras bröllop och en droppe blod rinner ner från hans skadade, gipsade arm ner på hennes vita klänning. <3 För att förstå storheten med den avslutningsscenen behöver man ha sett vissa delar av serien och jag som har det, fällde en tår.

 

Nu har jullovet tagit sin början. Nu vankas julmat, gäster, vänner, glögg och en allmänt mysig stämning börjar infinna sig. Nu fattas bara snö. Snö, snö, snö. Och så självklart en djupt bedyrad bastusekt.

 


Svar på tal.

För det första så finns det seriöst människor som har kritiserat mig för att jag rankar "Dansbanskampen" som är ett genom uselt program. Det finns bara ett svar på detta. Ni som hävdar detta är uppenbarligen sinnesjuka alternaivt förläskade i 90 talet, vad som är värst av dessa kan jag ej svara på då jag inte vill tänks i sådana banor.

Heroes? Heroes är helt enkelt inte lika kompetent som Extras, Entourage eller South Park.
Heroes funkar att kolla på när man har tråkigt ( 92.5 % av min vakna tid då jag inte ser på film eller fotboll).
Heroes är linjärt, förutsägbart, långtråkigt, usla skådisar samt värdelösa på att avsluta sina säsonger.
Extras å andra sidan gör allting helt perefket och har en dryghets faktor som är snudd på oändlig, dessutom så får man njuta av Orlando Blooms fantastiska talang..... (IRONI)  han är dock hyfsad i Extras vilket är ett enormt cred till serien då herr Bloom annars larvar runt i stövlar och leker Pirat.

Ser även att någon klok själ ger beröm för att jag nämnde Vigor & Råttan vilket denna person gör fullständigt rätt då detta är TV när den är som bäst.

Snart är det jullov, det har jag sett fram emot en tid nu och jag hoppas att bli störd så liet som möjligt så att jag kan njuta till fullo av Fritz Lang boxen jag just skaffat mig. Hoppas också på snö och julmust i den ordningen.

Nu ska jag åka och hämta min bror på Romaskolans Juldisko (HAhahaahah)
Kommer att bli jätte roligt att skämma ut honom med att tuta skrika g¨å in och hämta honom framför alla ( man kommer givetvis 5 min för tidigt) Samt köra framår alternativt backa när han ska gå in i bilen.
varför hade jag aldrig en häftig storebror??

God natt

Topplistor.

Har efter en dag full av besvikelser beslutat mig för att öppna bloggen igen., Dagens Tema är topplistor! Klara färdiga gå!

De bästa programen inom Public service?
1 På spåret ( givet)
2 123 Saker
3 När Vigor åt en hel råtta! under ett Packat &klart avsnitt i Peru.

De sämsta programen inom Public Service?
1 Dansbandskampen.
2 Rederiet ( Johannes Brost säger allt och lite till)
3 Andra Avenyn

Bästa Tv-serierna
1 South Park
2 Extras!
3 Entourage

Sämsta tv-serierna
1 Första andra tredje!
2 Greys Anatomy
3 Vem kan slå Filip och Fredrik.

Mest Bissara sakerna någonsin.
1 Att Blondinbella är Sveriges mest "googlade" person, ( Herregud)
2 Att Linda Rosing är sveriges nästmest "googlade" person.
3 Att Tom Cruise har stämt South Park på en hiskilig summa pengar.

Mest överskattade filmerna.
1 Matrix
2 American History X
3 Gladiator

Mest underskattade matträterna.
1 Fiskpinnar
2 Mjölkmakaroner
3 Knäckebröd

Godast glasssorterna (Inom GBs sortiment)
1 Piggelin
2 Twister
3 Vilken som helst utom "nogger"

Medlemmar ur Regeringen jag helst haft ett privar samtal med.
1 Eskil Earlandsson
2 Mats Odell ( han verkar så trevlig obs stor ironi)
3 Kulturministern

Medlemmar ur regeringen som jag helst sluppit att träffa, ( Göran hägglund räknas inte då jag haft oturen alla redan)
1 Maud Olofsson
2 Jan Björklund
3 Sven-otto Littorin

Saker jag ogillar.
1 Tjejerna som skriker vid mitt skåp ibland
2 Killarna som skriker på bussen
3 SSU

Saker jag gillar.
1 Fotboll
2 Film
3 Matte C

Saker jag tror folk ogillar med mig
1 Arogans
2 Besserwisser
3 Trist, lam

RSS 2.0